Vrei să cunoști tainele PR-ului?

By | La aer liber

Anunț cu mare plăcere că la finalul lunii acesteia, entuziaștii într-ale PR-ului vor putea să-i cunoască tainele îndeaproape. Ba mai mult, studenții la comunicare și relații publice vor putea discuta cu unii dintre cei mai experimentați oameni în domeniu de la diferite agenții și companii, iar din punctul meu de vedere asta sună ca o bună lecție de carieră.

Evensys face din nou o nefăcută și pune la cale a IX-a ediție a PR Forum. Mai jos o să vă atașez comunicatul de presă ca să înțelegeți ce înseamnă, iar dacă nu aveți încredere, vă spun eu să aveți, căci cunosc unele dintre persoane, am fost la evenimentele lor, iar majoritatea sunt cu 10 clase peste ce se face la facultate, mai ales pe parte de PR, social media, digital.

Se întâmplă pe 26 – 27 martie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

De 9 ani, PR Forum își propune să aducă în prim plan cele mai noi tendințe din industria comunicării, să ofere concepte inovatoare și soluții practice prin studii de caz de referință și să analizeze cele mai bune campanii de comunicare la nivel național și internațional.

Evensys pregătește un eveniment de două zile care reunește unii dintre cei mai buni specialiști în domeniu, de la directori de comunicare din companii de top de pe piața locală la manageri ai celor mai renumite agenții de relații publice din România.

Prima zi (26 martie 2015) va include două conferințe și trei seminarii. În cadrul conferințelor vor fi analizate tendințele, oportunitățile și amenințările previzionate pentru anul 2015 în industria comunicării. Pentru seminarii au fost alese subiecte de actualitate, tratate de oameni specializați, care vor oferi nu doar idei noi, ci și soluții concrete. Vor fi  discutate teme precum story doing, co-creation, PR B2B, corporate communication etc.

A doua zi (27 martie 2015) va cuprinde 4 workshop-uri reunite sub conceptul PR Academy.

MSL Group The Practice va provoca audiența la primul maraton de PR: 42 dintre cele mai spinoase întrebări care îi frământă pe oamenii de comunicare din companii vor avea, la finalul workshop-ului, un răspuns.

Golin Romania va duce relațiile publice în zona digitalului și va prezenta strategii care urcă un brand în topul preferințelor consumatorilor pe fiecare canal de social media în parte. Image PR va lansa bătălia conceptelor în campaniile de PR și va nominaliza câștigătorii.

 Evensys va pune în scenă un workshop inedit în care canalele digitale vor fi combinate cu activări offline out-of-the-box și în care participanții vor învăța cum să folosească noi instrumente eficiente.

Una dintre noutățile de anul acesta este că, în paralel cu cele trei seminarii, Evensys organizează, în parteneriat cu Orange, și primul seminar adresat viitorilor profesioniști: Young PR Seminar. Astfel, studenții pasionați de comunicare și relații publice vor avea ocazia să stea față în față cu specialiștii, să descopere partea practică a activității de comunicare în companii și agenții și să adreseze orice întrebare căreia nu i-au găsit răspuns în facultate.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul PR Forum, iar din câte se pot vedea în comunicatul de presă atașat, lucrurile se anunță mai mult ca interesante. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.