Vroiai să mă ştii ok, nu ?

By | Spuneri

Off şi cu liceul ăsta mă, că tare dezgheţaţi mai sunt oamenii faţă de generală. E mult mai mare distracţia în liceu, dar ce e drept, încă nimic ieşit din comun pentru a mea clasă, total ieşită din comun. Am nişte colegi foarte, foarte, foarte…tari, iar spre marea mea surprindere, la mine în clasă există un blogger mă. Da mă da, ai auzit bine, chiar am un blogger în clasă, iar eu nici măcar nu ştiam. Mă simt cumva ok acum că nu sunt singur cu acest drog în mine, iar blogul colegului ăstuia al meu chiar e super ok, mie unul îmi place. Omul ascultă şi cam aceeaşi muzică ca a mea, deci ne încadrăm cumva în regimentul drogaţilor româniei, infanterie I.

Liceul e frumos, are o structură foarte frumoasă şi modernă, iar ca să zic aşa, clasele se ridică la standardele europene. Birouri şi fotolii avem în clasă şi un parchet al dracului e frumos (pot spune aşa, nu ?). Nu am mai scris, deoarece am dorit să strâng mai multe chestii pe care să le bag aici, şi tot nu le-am strâns pe toate sau poate am uitat. Diriginta e ok şi nu prea (ştiţi voi de unde faza), e cam înţepată (dupa vorba tatălui meu) şi foarte a dracu. Să sperăm că nu o supărăm băi 9E, cine ştie cum vine cu SWAT-ul după noi. Uniformă avem (eu voi purta de săptămâna viitoare încolo) şi cam atât. Nu am apucat să cunosc încă toţi profesorii, dar în mare i-am cam văzut pe toţi. Cam atât…

Colegul are blogul AICI !

0 Responses to " Vroiai să mă ştii ok, nu ? "

 1. Si la mine la liceu , au schimbat mobilier in unele clase … eu n-am coleg sau colegii blogeri in scoala dar mai in clasa :)) sunt unicat =)) , defpat mai e si fratemiu , atata … i rest nimeni …si naspa treaba cu uniforma ;))=)) ….

  am sa intru si pe blogu lu colegu tau 🙂 sa vad despre ce este vorba …

 2. Mihai says:

  Coleg blogger, mare bucurie trebuie să fie pe capul tău…Ce n-aș da să mi se întâmple și mie una ca asta, dar din păcate eu n-am parte decât de nestilați și coca…
  .-= Mihai a scris pe blog blog : Mă atrage…America =-.

 3. Andrei wzk says:

  O tona de respect omule, sa stii ca si eu apreciez ca mai am colegi bloggeri, intr-un fel sunt obisnuit, fiindca si in generala aveam unul, na ce sa zic, sper sa ne descurcam noi la liceu .
  .-= Andrei wzk a scris pe blog blog : Solcanu Rington and more =-.

 4. Myriam says:

  Bucura-te de viata de boboc ca aduni o gramada de amintiri frumoase in anul ce urmeaza.Profii,diriga si isteriile ei,gasca si…toata sunt realitati cotidiene si e si distractia ce…nu trebuie omisa=))

 5. Lucas says:

  si e si dinamovist ca tine :))
  .-= Lucas a scris pe blog blog : Leapsa! =-.

 6. Ramona says:

  Oho…dar cat noroc pe tine :)) ai inceput chiar cu dreptul;
  Cat despre cum arata liceul, super de voi, nu ca la mine, pana si de chestia cu uniformele ar trebui sa fiti mandri, pe de o parte, macar nu sunteti pestriti; anyway, dupa cum ti-am mai spus, bucura-te cat mai mult de anii de liceu, aici simti intr-adevar ca traiesti. Acum sa trec si pe la colegu’ 😕
  .-= Ramona a scris pe blog blog : Dragostea arde, dar lipsa ei usuca! (Ionel Teodoreanu) =-.

 7. Daniel says:

  Eu am o bloggerita in clasa :))
  .-= Daniel a scris pe blog blog : Becali, jigodia fotbalului romanesc =-.

 8. A.Dragos says:

  E tare fain la liceu ! Aici iti faci cei mai buni prieteni, aici faci cele mai nebunesti lucruri si aici iti definesti personalitatea ! Eu sunt intr-a 10a si pretuiesc orice clipa din liceu, e chiar tare fain !
  .-= A.Dragos a scris pe blog blog : Fineţea unei picături…. =-.

 9. Adi says:

  @ Lucas : Imi pare rau, dar eu dinamovist nu sunt… 8-| sau poate sunt…dar nu mai mult de 10% :))
  @ A. Dragos : Chiar e foarte fain la liceu, voi incerca sa profit de fiecare ocazie. 🙂

 10. oana says:

  mda….tot timpul a fost mai distractiv la liceu;)….pacat pentru mine ca asta e ultimul an ….sper sa fie misto si asta:) ….Apropo de uniforma…si eu trebuie sa port una…si e nasoala rau :((…..
  succes la liceu(asa ca o concluzie)!! 🙂
  .-= oana a scris pe blog blog : Hai sa ne jucam de-a toama-vara…. =-.

 11. Haylie says:

  eu nu am niciun blogger in clasa in afara de Myriam. Astia ai nostri nu-s asa de emancipati.

 12. Ce tare sa ai blog cand esti in liceu… eu m-as fi bucurat sa am conexiune la net cand eram in liceu 😀

 13. Zozo says:

  eu anul trecut mi-am modernizat clasa si anul asta m-am mutat intr-o alta:)).
  .-= Zozo a scris pe blog blog : Proiect la desen-tehnic =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.