Vunk în Orașul Minunilor: câteva detalii tehnice

By | La aer liber

Mâine la Sala Polivalentă, pe seară, se va petrece o grozăvie destul de rar întâlnită pe la noi. Vunk, trupa multor copilării, trupa pop rockului destul de puțin auzit la noi, aduce Orașul Minunilor în București. Sau mai bine zis, îl transformă?

Spun o grozăvie, fiindcă, dincolo de ideea că „Vunk concertează la Polivalentă”, ar trebui să vă aduc la cunoștință faptul că nu va fi un concert oarecare.

În primul rând, Sala Polivalentă va beneficia de un redesign complet, astfel încât ne vom simți într-o cu totul altă lume. O lume de basm. Spectatorii vor fi nevoiți să apeleze la simțurile tactile și al mirosului în unele momente pentru a desluși povestea, iar asta mi s-a părut intrigant.

36 de ore la dispoziție și 100 de oameni mobilizați pentru pregătirea decorului. 30 de tone de echipament, scenotehnică și decoruri. Treabă serioasă, vă spun!

În al doilea rând, cei prezenți la concert vor avea parte de o premieră – sunet surround, ca la cinema. Asta, cum spunea povestea: „ca să auzi mai bine!”. 😀

În al treilea rând, pe lânga trupa Vunk vor mai concerta cei de la Blackstar și fainii băieți de la byron, în introducerea basmului.

Șiii ca să fie treaba-treabă, Roman Iagupov (Zbob și Zdub) și Natalia Barbu vor fi invitații speciali ai show-ului.

În al patrulea rând, concertul este în acest moment SOLD OUT. Adicătelea, să ne înțelegem, nici mai mult nici mai puțin de 5000 de oameni vor juca în basmul acesta. Impresionant, nu?

Voi încerca așa cum pot, pe Twitter, să vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă în Orașul Minunilor, vineri seară. Coperta se deschide la ora 17.00, iar totul se urnește din loc de la 18.30. Sunteți pregătiți să înfrângeți zmeul? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.