WordPress pe mobil ?

By | Spuneri

Dacă tot suntem bloggeri pro, dar nu-i nevoie neapărat de titlul ăsta, că nici eu nu sunt, am o nelămurire : folosiţi WordPress pe mobil ? Întreb deoarece vreau să fac un mic studiu, chiar şi cu câţiva speriaţi de pe aici. Din ce am observat, în ultima vreme, tot mai multe persoane renunţă la live blogging pentru actualizări de pe Twitter sau Facebook. Ce-i drept, sunt mai la îndemână.

Dar ce se întâmplă cu live bloggingul ? dispare ? fiindcă nu prea vreau să mă gândesc la asta. Pentru toţi cei care aveţi un smartphone, cu siguranţă aţi reperat aplicaţia WordPress de la Automatic. Pentru Android o găsiţi la linkul de mai devreme. O am instalată, dar nu am apucat s-o folosesc decât pentru câteva idei urcate pe server ca drafturi şi mai apoi prelucrate, pentru live-blogging n-am avut încă plăcerea să-l folosesc.

De asemenea, zilele ăstea am mai descoperit o aplicaţie faină rău de tot pentru Android, se numeşte Evernote. Prin Evernote, îţi poţi scrie orice idee, orice text, aplicaţia se sincronizează cu contul tău online care poate fi accesat atât de pe telefon cât şi de pe PC, iar asta mi se pare perfect. Să scriu un text la care să am acces pe urmă la PC şi să-l modelez e visul oricărui scriitor care are idei şi-n mijlocul nopţii şi nu mai vrea să folosească PC-ul ori nu-l are după el când e pe WC sau în trafic.

Zic să trageţi un ochi pe fiecare dintre aceste două aplicaţii, să trageţi o concluzie la final şi să mi-o spuneţi în comentarii. Momentan mă înclin spre Evernote, dar nu zic nu şi WordPressului, având în vedere că e în relaţie directă cu serverul blogului.

sursa foto

0 Responses to " WordPress pe mobil ? "

  1. Refu says:

    Eu am telefon cu Android, dar înca nu am apucat să instalez aplicaţia.

  2. Florin says:

    E foarte buna aplicatia, mai ales noua versiune. O folosesc sa mai scriu cate un draft din cand in cand, dupa care ajung acasa, il retusez si il postez 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.